Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DJ
PannaNieMloda Offline
Użytkownik

Liczba postów: 55
Reputacja: 0
DJ
Dziewczyny, co myślicie o DJ-u na ślubie? Wiem, że tradycja raczej każe szukać zespołu, ale jedyny, który mi się podobał, jest zajęty, a reszta w pobliżu mojego miejsca zamieszkania jest... słabaSmutny Nie wiem co robić - cyz może przepłacić i ściągnąć zespół, czy może zdecydować się na DJ-a, co będzie łatwiejsze, szybsze, tańsze i bardziej dla mnie komfortowe... Kto by pomyślał, że tak będzie, tyle jest zespołówSmutny

Idzie panna młoooda szeroka jak kłooda
cała się koleeebie jak w baniaku wooodaAnioł
06-29-2012 06:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
taszczesliwa Offline
Użytkownik

Liczba postów: 151
RE: DJ
Ja byłam na weselu, na którym był Dj i było całkiem sympatycznie.Wiadomo jednak,że trzeba uprzedzić o puszczaniu typowo weselnych piosenek i zadbać o oczepiny.Bo często DJom się wydaje,że są tylko od tego by puszczac to co mają i nic ponad to.
07-05-2012 02:53 PM
PannaMigotka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 115
ostatio to chyba coraz modniejsze i wydjae mi się,że to lepszy pomysł-przynajmniej młodzi się wybawiąOczko
08-16-2012 08:22 PM
taszczesliwa Offline
Użytkownik

Liczba postów: 151
po alkoholu to ludziom będzie wszystko jedno kto gra,byle by jakaś muzyka szła;P
08-18-2012 03:12 PM
PannaMigotka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 115
taszczesliwa,dokładnie. spotkałam się nawet z tym,że niektóre starsze osoby nie chciały do discopolo tańczyć,a do czegoś ''na czasie' bardzo chętnie
09-09-2012 02:39 PM
solina Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 3
DJ są jak najbardzie okUśmiech Jak się z nim dobrze dogadasz to będzie puszczał taką muzykę jaką sobie życzysz. A mi osobiście jednak muzyka weselna kojarzy się ze starymi dobrymi kawałkamiUśmiech To ma swój klimatUśmiech

Zawsze ciekawe pomysły weselne:
www.wesolepluszaki.pl
12-12-2012 12:11 AM
Diablica Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 7
Moim zdaniem DJ też jest w porządku. Może zagrać różne kawałki, że będzie pasować i tym starszym i młodszym Uśmiech Czasy się zmieniają, niekoniecznie trzeba już brać zespół Uśmiech
10-15-2013 05:49 PM
katayanagi Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 4
Wszystko zależy od gustu oraz zasobności portfela. Niestety sprawa wygląda tak, że naprawdę dobre zespoły muzyczne (jako zespół muzyczny rozumiem grupę co najmniej 5 osób, które w istocie grają muzykę na żywo, a nie z pół-playbacku) są drogie lub nie posiadają wolnych terminów. Jeżeli zależy nam na muzyce dobrej jakości, chyba lepiej zdecydować się na DJ-a. Oczekiwania muzyczne co do przyjęcia weselnego zawsze można ustalić wcześniej.
11-25-2013 02:50 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy:

Reklama:

internet sosnowiec